Top 3 lievelingshotels

Oostenrijk is een touristisch land en de standaard is hier erg hoog. Ik ga graag een weekendje weg of een paar dagen lekker genieten in een hotel. Mijn lievelingshotels op dit moment deel ik graag.

die Riederalm – Good Life Resort in Leogang

De nummer 1 is misschien niet helemaal eerlijk, maar ik wil dit geweldige hotel wel echt met je delen. Dit is namelijk het hotel van mijn schoonouders en het hotel waar ik ook de marketing en vormgeving voor doe. Hierdoor ga ik hier zelf helaas nooit op vakantie, want dan ben je toch weer aan het werk. Maar als ik hier niet zou werken, zou dit zeker mijn lievelingshotel zijn! Het eten is geweldig, iedere dag eten alsof je in een sterrenrestaurant eet! Daar bovenop nog twee zwembaden (één apart voor volwassenen), sauna’s en relaxruimtes. En natuurlijk de locatie, direct aan de piste en naast de lift (gondel en sleeplift). Wat wil je nog meer?

 

Hotel Nesslerhof in Grossarl 

Dit hotel is geweldig. Het is voor mij de perfecte combinatie van luxe en kwaliteit, maar ook gewoon lekker jezelf kunnen zijn en niet te chic. Je kunt hier heerlijk relaxen in de uitgebreide wellness. Ook het eten is heerlijk en wat ik misschien nog wel het leukste vind? De gastheer en gastvrouw! Hermann en Tina zijn er altijd en helpen waar ze kunnen helpen! Je voelt je zo welkom! Ook de kamers en suiten zijn fantastisch, voor mij de perfecte combinatie van moderne luxe en traditionele Oostenrijkse materialen (lees: veel hout).

 

Hotel Schalber in Serfaus 

Dit hotel is luxe! Het is een 5 sterren hotel en dit merk je, de kwaliteit vind ik geweldig, maar je merkt natuurlijk wel dat er hierdoor ook voornamelijk gasten zijn met mantelpakjes en hoge verwachtingen. Maar hierdoor geniet ik natuurlijk niet minder van het lekkere eten, geweldige ontbijt en de enorme wellness & spa.

 

Ik hoop binnenkort veel meer hotels te testen (lees: ervan te genieten), ik zal mijn ervaringen natuurlijk delen.

Wat zijn jou favoriete hotels (in Oostenrijk)?
Laat je reactie achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inspirerende ontdekkingsreis

Lees alles over mijn avonturen in Oostenrijk!

9 Tips om te genieten

9 Tips om echt van je leven te genieten Een ontdekkingsreis op zoek naar geluk is lang niet altijd zo gemakkelijk. Sinds ik me meer met dit thema ben bezig gehouden, kwam ik er ook achter dat dingen vaak zo zwaar gemaakt worden. Alles wat we doen, moet een diepere...

Lees meer

Mijn lessen geleerd als ondernemer

Mijn lessen geleerd als ondernemer Sinds januari 2018 ben ik officieel ingeschreven bij de Oostenrijkse Kamer van Koophandel, "de Wirtschaftskammer". Ik doe het "maar" deeltijd, naast mijn baan als marketeer en vormgever in een geweldig hotel. Bij het starten van een...

Lees meer

Instagram

Ik ben een Instagram-lover en deel mijn avonturen op Instagram en in mijn Insta-stories. Neem een kijkje op mijn profiel @dutchgirlinaustira als je benieuwd bent.

No images found!
Try some other hashtag or username